• Hrvatski (Hrvatska)
  • English (United States)

Plovput d.o.o. trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću
za održavanje pomorskih plovnih putova i radijske službe

Arhiva natječaja za zapošljavanje

Natječaj za zapošljavanje - viši stručni suradnik za informatičke poslove
Natječaj vrijedio od 25. studenoga do 6. prosinca 2019.

Naziva radnog mjestaviši stručni suradnik za informatičke poslove
Opis poslova: Poslovi osmišljavanja i kreiranja poslovnih informacijskih sustava (IS): poznavanje SQL i PL/SQL programskih jezika, rad u Oracle produktima (alatima), Oracle Forms, Oracle Reports i/ili administriranje Oracle baze podataka (Database administrator), instalira i prilagođava programske module, obučava korisnike, nadzire rad poslovnih informacijskih sustava
Mjesto rada: Split
Razina obrazovanja: VSS računarskog, elektrotehničkog, prirodoslovno-matematičkog ili informatičkog usmjerenja
Radno iskustvo: najmanje 6 mjeseci
Vrsta zaposlenja: na određeno
Smještaj: nema smještaja radnika
Naknada za prijevoz: u cijelosti
Predviđena plaća: nije definirano
Radno vrijeme: puno radno vrijeme, smjena - prijepodne
Načini kontakta kandidata s poslodavcem: pisana zamolba na adresu Obala Lazareta 1, 21000 Split i e-mail kadrovska.sluzba@plovput.hr.

 

Natječaj za zapošljavanje - mehaničar
Natječaj vrijedio od 15. do 25. listopada 2019.

Naziva radnog mjesta: mehaničar
Djelokrug rada i odgovornosti: Poslovi ispitivanja i održavanja motora, brodskih motora, te dijelova i sklopova različitih strojeva i uređaja.
Opis poslova: Organizira radove te samostalno obavlja najsloženije poslove ispitivanja i održavanja motora, brodskih motora, te dijelova i sklopova različitih uređaja. Utvrđuje i otklanja kvarove na uređajima i strojevima. Rastavlja i sklapa uređaje i strojeve na dijelove i sklopove. Čisti i pere dijelove i sklopove strojeva i uređaja. Vrši popravke i zamjenu neispravnih dijelova i sklopova strojeva i uređaja. Rukuje strojevima i alatom za bušenje, rezanje i brušenje, te alatom za sklapanje dijelova i sklopova, te ostalim specijalističkim alatima. Obavlja terenski rad na ugradnji ili održavanju dijelova i uređaja na objektima pomorske signalizacije i plovilima. Vrši popravak i zamjenu neispravnih uređaja na objektima pomorske signalizacije. Aktivno sudjeluje u projektima modernizacije svjetala na objektima pomorske signalizacije. Obavlja poslove godišnjeg pregleda i održavanje plutača i sidrenine. Po potrebi, angažira se kao voditelj grupe radnika pri obavljanju mehaničarskih radova. Obavlja i druge poslove koji po svojoj naravi spadaju u poslove radnog mjesta, kao i poslove po nalogu Šefa mehaničarsko – metalske radionice, kojemu je za svoj rad neposredno i odgovoran.
Mjesto rada: Split
Razina obrazovanja: srednja škola u trajanju do 3 godine i škola za KV i VKV radnike
Radno iskustvo: najmanje 1 godinu
Vrsta zaposlenja: na određeno
Smještaj: nema smještaja radnika
Naknada za prijevoz: u cijelosti
Predviđena plaća: nije definirano
Radno vrijeme: puno radno vrijeme, smjena - prijepodne
Načini kontakta kandidata s poslodavcem: pisana zamolba na adresu Obala Lazareta 1, 21000 Split i e-mail kadrovska.sluzba@plovput.hr

Sva prava pridržana Plovput d.o.o. 2021

Dizajn i CMS implementacija Sistemi.hr