• Hrvatski (Hrvatska)
  • English (United States)

Plovput d.o.o. trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću
za održavanje pomorskih plovnih putova i radijske službe

Arhiva natječaja za zapošljavanje

Natječaj za zapošljavanje - mehaničar
Natječaj vrijedio od 15. do 25. listopada 2019.

Naziva radnog mjesta: mehaničar.
Djelokrug rada i odgovornosti: Poslovi ispitivanja i održavanja motora, brodskih motora, te dijelova i sklopova različitih strojeva i uređaja.
Opis poslova: Organizira radove te samostalno obavlja najsloženije poslove ispitivanja i održavanja motora, brodskih motora, te dijelova i sklopova različitih uređaja. Utvrđuje i otklanja kvarove na uređajima i strojevima. Rastavlja i sklapa uređaje i strojeve na dijelove i sklopove. Čisti i pere dijelove i sklopove strojeva i uređaja. Vrši popravke i zamjenu neispravnih dijelova i sklopova strojeva i uređaja. Rukuje strojevima i alatom za bušenje, rezanje i brušenje, te alatom za sklapanje dijelova i sklopova, te ostalim specijalističkim alatima. Obavlja terenski rad na ugradnji ili održavanju dijelova i uređaja na objektima pomorske signalizacije i plovilima. Vrši popravak i zamjenu neispravnih uređaja na objektima pomorske signalizacije. Aktivno sudjeluje u projektima modernizacije svjetala na objektima pomorske signalizacije. Obavlja poslove godišnjeg pregleda i održavanje plutača i sidrenine. Po potrebi, angažira se kao voditelj grupe radnika pri obavljanju mehaničarskih radova. Obavlja i druge poslove koji po svojoj naravi spadaju u poslove radnog mjesta, kao i poslove po nalogu Šefa mehaničarsko – metalske radionice, kojemu je za svoj rad neposredno i odgovoran.
Mjesto rada: Split.
Razina obrazovanja: srednja škola u trajanju do 3 godine i škola za KV i VKV radnike.
Radno iskustvo: najmanje 1 godinu.
Vrsta zaposlenja: na određeno.
Smještaj: nema smještaja radnika.
Naknada za prijevoz: u cijelosti.
Predviđena plaća: nije definirano.
Radno vrijeme: puno radno vrijeme, smjena - prijepodne
Načini kontakta kandidata s poslodavcem: pisana zamolba na adresu Obala Lazareta 1, 21000 Split i e-mail kadrovska.sluzba@plovput.hr.

Sva prava pridržana Plovput d.o.o. 2019

Dizajn i CMS implementacija Sistemi.hr